Thuis

JESENTECH GROUP CORPORATION

Bedrijfprofiel

JESENTECH het GROEPSbedrijf is een fabrikant van speciaal-gevormd die schachtbevestigingsmiddel R&D en systeem met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht wordt gemaakt.

Met een brede waaier, een goede kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, worden onze producten uitgebreid gebruikt in Automatiseringsmateriaal, robotica, medische behandeling, auto's, mariene spoorwegen, bruggen, gebouwen, structuren, hulpmiddelen, instrumenten, instrumenten, enz. en andere industrieën.

Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen.

 

 

De producten wij kunnen produceren en verwerken De plaats bepalen van/Plaatsende Spelden/Cilindrische Spelden/Lood/Diaschroef/Ringen/de Lineaire Schachten/Duikersschroeven/Schroeven en Bouten/Noten/Cirkel/Hexagon Posten/Wasmachines/Drijvende Verbindingen/Cantileverschachten/Gekartelde Knoppen/Schroeven/Koppelingen etc… van /Quick van het Luchthulpmiddel.

 

 

Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
JESENTECH GROUP CORPORATION
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : JESENTECH

Aantal werknemers : 120~200

Jaarlijkse omzet : 12000000-15500000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop