Thuis Nieuws

Jesentech-2018 de Automobiele Productie en Industriële Assemblage Expo van Peking.

Certificaat
Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop
Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop
Klantenoverzichten
Uw sourcing platform heeft een goede reputatie, was de levertijd zeer punctueel, is de materiële kwaliteit van het product het goed, heeft het materiaal de inspectie van onze inspectieorganisatie overgegaan, is de verschijning van het product uitstekend, is de tolerantiecontrole zeer nauwkeurig en er was geen geval van slechte voorraad. Dank voor uw beste dienst.

—— BongKwan KIM

Ik plaatste onlangs een orde en ik moest die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was ontvankelijk en hoffelijk. de productkwaliteit, de leveringsdatum, en de dienst hebben aan onze leveranciersnormen voldaan van uitstekende kwaliteit en uw bedrijf is zeer professioneel, zijn wij bereid blijven in JESENTECH geloven en zullen lange tijd samenwerken. Dank u.

—— Giulio Gandioli

Dank u voor uw zeer geduldige dienst en kan altijd ons de beste suggestie of het plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben. tussen haakjes, is Uw productkwaliteit, verschijning, tolerantienauwkeurigheid zeer goed, is de prijs een aanvaardbaarder beetje. Zich verheugt op samenwerking op lange termijn, dank u.

—— Duitsland Christine Scherb

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Jesentech-2018 de Automobiele Productie en Industriële Assemblage Expo van Peking.
Jesentech-2018 de Automobiele Productie en Industriële Assemblage Expo van Peking.

De auto Productie van Peking van 2018 en de Industriële Assemblagemarkt sloten officieel op 21 Juli op het Internationale de Tentoonstellingscentrum van China. De tentoonstelling trok meer dan 680 exposanten van 50 landen en gebieden rond de wereld, en meer dan 35 van de ondernemingen van de wereld aan top 500. Zal professioneel publiek meer dan 65000, tijdens de tentoonstelling meer dan 30 academische conferenties ook houden om de verwerkende industrieketen van China te leiden tot auto „one-stop“ verwervingsplatform.

 

Als belangrijke niet genormaliseerde bevestigingsmiddelleverancier in China, heeft JESENTECH aan exposanten zijn sterke uitvoerige sterkte en productieplaats door zorgvuldige voorbereiding en uitstekende technische normen aangetoond, die een heldere vlek in de tentoonstelling en dezelfde industrie zijn geworden. Het heeft vele Chinese en buitenlandse handelaars naar te letten en te raadplegen en te bespreken einde aangetrokken, en vele kopers hebben de technische die problemen gebracht op het verwerkingsgebied worden ontmoet. Door de technische begeleiding van de Algemene Manager van JESENTECH is M. Mark Xu en Afdelingschef Mr.Dennis van internationale afdeling, vele klanten de tevreden bedoeling van de Bereikaankoop op plaats.

 

JESENTECH in het niet genormaliseerde bevestigingsmiddel heeft de industrie tot ontwikkeling op lange termijn de laatste jaren, met grote verwezenlijkingen, met een bepaalde merkaccumulatie, regelmatige ontwikkeling gemaakt, zullen wij het beheersysteem blijven verbeteren, het proces van JESENTECH-de merkbouw, voor de hulp van de de industrieontwikkeling van het wereldbevestigingsmiddel versnellen.

 

Toont de Auto Productie van Peking, zijn wij volledig van aanwinsten, heeft deze tentoonstelling de populariteit en de invloed van het JESENTECH-merk, verhoogd en bijgedragen tot de verdere ontwikkeling van de markt voor het bedrijf.

Bartijd : 2018-12-01 18:46:50 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JESENTECH GROUP CORPORATION

Contactpersoon: Mr. DENNIS TAYLOR

Tel.: 86-755-8527-5689

Fax: 86-755-2792-8697

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)