Thuis Nieuws

JESENTECH de hooplage school werd opgericht tegen 28 November, 2017.

Certificaat
Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop
Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop
Klantenoverzichten
Uw sourcing platform heeft een goede reputatie, was de levertijd zeer punctueel, is de materiële kwaliteit van het product het goed, heeft het materiaal de inspectie van onze inspectieorganisatie overgegaan, is de verschijning van het product uitstekend, is de tolerantiecontrole zeer nauwkeurig en er was geen geval van slechte voorraad. Dank voor uw beste dienst.

—— BongKwan KIM

Ik plaatste onlangs een orde en ik moest die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was ontvankelijk en hoffelijk. de productkwaliteit, de leveringsdatum, en de dienst hebben aan onze leveranciersnormen voldaan van uitstekende kwaliteit en uw bedrijf is zeer professioneel, zijn wij bereid blijven in JESENTECH geloven en zullen lange tijd samenwerken. Dank u.

—— Giulio Gandioli

Dank u voor uw zeer geduldige dienst en kan altijd ons de beste suggestie of het plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben. tussen haakjes, is Uw productkwaliteit, verschijning, tolerantienauwkeurigheid zeer goed, is de prijs een aanvaardbaarder beetje. Zich verheugt op samenwerking op lange termijn, dank u.

—— Duitsland Christine Scherb

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
JESENTECH de hooplage school werd opgericht tegen 28 November, 2017.
JESENTECH de hooplage school werd opgericht tegen 28 November, 2017.

Op 28 November, 2017, werd een hooplage school genoemd „JESENTECH“ gebouwd in Daliangshan, de Provincie van Sichuan. Aangezien een donor van de school, zich groepeert gaf het Algemene Managerteken Xu grote steun en hulp aan de kinderen van de hooplage school in materiële en geestelijke termen.

 

Op 4 Juni, 2018, Teken Xu, kwam de algemene manager van JESENTECH-Groep, nogmaals aan de Bevordering van Thaise Hooplage school na de reis van meer dan 20 uren over zijn recente situatie leren, die kinderen een gift van de Dag van Internationale Kinderen brengen, speciaal gemaakte eenvormig. Het klassieke luisteren en lezen en de klassieke lezingsboeken laten de traditionele cultuur, zoals „Analects van Confucius“ en het „Boek van kinderlijke godvruchtigheid“, gids de richting van het leven van kinderen en brengen warmte aan hen.

 

De voorganger van JESENTECH-Hoop Basisschool is het huis van de de structuur kleine die tegel van de cementbaksteen in de jaren '80 wordt gebouwd. Wegens oud werd het gebouwd, zijn er bepaalde veiligheidsrisico's. Het teken Xu, algemene manager van de JESENTECH-Groep, werd zo ongerust gemaakt over de de veiligheid en toekomst van de kinderen dat hij onmiddellijk besliste een nieuwe school voor de kinderen na twee maanden van het harde werk te bouwen. JESENTECH de hooplage school werd officieel voltooid, zeer verbeterend de schoolvoorwaarden.

 

Later een half jaar, kwam ik aan JESENTECH-Hooplage school de het glimlachen gezichten en de groei van de kinderen zien, die het geloof van de JESENTECH-mensen versterkten, de socialistische kernwaarden uitoefenen, de welvaart en de sterkte van het land realiseren, en de natie verjongen. Het mensen gelukkige Chinese Droom en werk samen om een Chinese nationale onderneming en een strijd te worden!

Bartijd : 2018-12-01 18:20:09 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JESENTECH GROUP CORPORATION

Contactpersoon: Mr. DENNIS TAYLOR

Tel.: 86-755-8527-5689

Fax: 86-755-2792-8697

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)