Thuis Nieuws

Wens warm de niet genormaliseerde bevestigingsmiddel fabrikant-JESENTECH Shanghai exposanten geluk zijn geweest een volledig succes!

Certificaat
Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop
Van goede kwaliteit Niet Metaalbevestigingsmiddelen voor verkoop
Klantenoverzichten
Uw sourcing platform heeft een goede reputatie, was de levertijd zeer punctueel, is de materiële kwaliteit van het product het goed, heeft het materiaal de inspectie van onze inspectieorganisatie overgegaan, is de verschijning van het product uitstekend, is de tolerantiecontrole zeer nauwkeurig en er was geen geval van slechte voorraad. Dank voor uw beste dienst.

—— BongKwan KIM

Ik plaatste onlangs een orde en ik moest die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was ontvankelijk en hoffelijk. de productkwaliteit, de leveringsdatum, en de dienst hebben aan onze leveranciersnormen voldaan van uitstekende kwaliteit en uw bedrijf is zeer professioneel, zijn wij bereid blijven in JESENTECH geloven en zullen lange tijd samenwerken. Dank u.

—— Giulio Gandioli

Dank u voor uw zeer geduldige dienst en kan altijd ons de beste suggestie of het plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben. tussen haakjes, is Uw productkwaliteit, verschijning, tolerantienauwkeurigheid zeer goed, is de prijs een aanvaardbaarder beetje. Zich verheugt op samenwerking op lange termijn, dank u.

—— Duitsland Christine Scherb

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wens warm de niet genormaliseerde bevestigingsmiddel fabrikant-JESENTECH Shanghai exposanten geluk zijn geweest een volledig succes!
Wens warm de niet genormaliseerde bevestigingsmiddel fabrikant-JESENTECH Shanghai exposanten geluk zijn geweest een volledig succes!

Vanaf September werden 26 tot 29, 2018, het Bevestigingsmiddel van Shanghai en de Technologietentoonstelling met succes gehouden in het Nieuwe Internationale Expo Centrum van Shanghai. Het NIET GENORMALISEERDE bevestigingsmiddel fabrikant-JESENTECH, werd verzocht om aan de tentoonstelling deel te nemen.

 

De tentoonstelling demonstreerde de producten van het bedrijf. Consolideerde de bestaande verhouding van samenwerking, onderzoeken een groot aantal potentiële klanten, want de ontwikkeling van de markt stevige fundamenten legde.

 

De tentoonstelling brengt vele fabrikanten samen en de beroemde merken in de bevestigingsmiddelindustrie, de opstelling van de tentoonstelling is ongekend, tonend de een hoge vlucht nemende tendens van de bevestigingsmiddelindustrie.

 

In dit nationale gulzige feest van bevestigingsmiddelproducten, trok de bevordering Thai met zijn geavanceerde ideeën en kwaliteitsproducten een groot aantal klanten aan.

De producten op vertoning in JESENTECH zijn goedgekeurd door vele ondernemingen. Veel van de klanten die aan de tentoonstelling deelnamen gaven blijk van grote belangstelling voor de producten op vertoning, en vele klanten leidden gedetailleerd overleg over de plaats en verlieten contactdetails.

Ik hoop om deze kans voor verdere samenwerking te gebruiken.

Deze Tentoonstelling, de bedrijfafdelingen werkt en betaalt, toonde actief samen de bevordering van goede teamgeest aan, geloven wij dat in de niet genormaliseerde bevestigingsmiddel fabrikant-bevordering van alle familieleden van de gezamenlijke inspanningen, wij zeker zijn om de visie te bereiken van „het vastmaken van de wereld om de wereld“ te dienen, klanten te voorzien van kwaliteitsproducten en de ontwikkeling van de bevestigingsmiddelindustrie te bevorderen.

Bartijd : 2018-12-01 10:39:26 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JESENTECH GROUP CORPORATION

Contactpersoon: Mr. DENNIS TAYLOR

Tel.: 86-755-8527-5689

Fax: 86-755-2792-8697

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)